Притворен управник мексичког затвора

Чувари пустили из затвора групу осуђеника, који су, прошле недеље, у граду Тореону, на једној приватној забави, убили 17 особа. Управник и још две особе у притвору.

Групу осуђеника која је прошле недеље у граду Тореону, у Мексику, на једној приватној забави, убила 17 особа, из затвора су пустили чувари. Међу убијенима је било жена и деце.

Чувари су осуђеницима дали оружје, а после им дозволили да се врате у ћелије.

Управник и још двојица званичника затвора, из северне мексичке државе Дуранго, налазе се у кућном притвору, док траје истрага.

Портпарол тужилаштва изјавио је да постоје докази да је управник затвора дозволио осуђеницима да изврше та убиства, за које се верује да имају везе са кријумчарењем дроге.

Напад се догодио 18. јула, када су нападачи, после поноћи, упали на приватну забаву у предграђу Тореона, срушили улазну капију и отворили ватру на присутне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи