Читај ми!

Трампов скуп се претворио у концерт – Камала Харис довела у питање његово ментално здравље

У предграђу Филаделфије предизборни скуп кандидата републиканаца на председничким изборима у САД Доналда Трампа прекинут је јер је двоје људи затражило помоћ лекара. Потом се предизборни скуп претворио у концерт. Бивши председник престао је да одговара на питања и преузео је улогу ди-џеја. Сцена на скупу у Филаделфији, кажу Трампови сарадници, подсећала је на пријеме у Мар-а-Лагу.

Модераторка скупа је била гувернерка Јужне Дакоте, Кристи Ноем, која је приметила да је у сали превише топло, а Трамп је потом питао да ли раде клима-уређаји, преноси Глас Америке.

Када је митинг прекинут, 78-годишњи Трамп је тражио да се пусти песма "Аве Марија", а потом је предложио да се вече заврши тако што ће публика остати на својим местима и уживати у његовом избору песама, уместо да га слуша како одговара на питања.

Многе његове присталице су се упутиле ка излазима, али су поједини од присутних остали до краја.

Сцена на скупу у Филаделфији, кажу Трампови сарадници, подсећала је на пријеме у Мар-а-Лагу, имању на Флориди где Трамп радо преузима улогу ди-џеја на састанцима са богатим члановима свог приватног клуба.

Портпарол Доналда Трампа, Стивен Ченг, написао је на мрежи Икс да се "нешто веома посебно догодило у Пенсилванији" и додао да је Трамп "другачији од свих осталих политичара у историји, што је сјајно".

Реакција Камале Харис

Демократска председничка кандидаткиња Камала Харис, међутим, после овог скупа довела је у питање Трампово ментално здравље.

"Надам се да је са њим све у реду", написала је Камала Харис на свом налогу на мрежи Икс.

Кампања Харисове, која је почела да доводи у питање Трампово физичко и ментално стање, саопштила је да је на скупу у понедељак увече републикански председнички кандидат деловао "изгубљено, збуњено и успорено".

среда, 16. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи