Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Серија експлозија пејџера у Либану – осморо погинулих, 2.750 рањених, повређен и амбасадор Ирана

Сукоб Израела и Хамаса – 347. дан. У експлозији пејџера, које Хезболах користи за комуникацију, на више локација у Бејруту и другим деловима Либана погинуло је осморо, а рањено 2.750 људи. Повређен и ирански амбасадор у Либану, јавља Ројтерс. Израелски пословни форум, који представља већину радника у приватном сектору у земљи, позива премијера Бенјамина Нетанјахуа да не наставља са пријављеним плановима за отпуштање министра одбране Јоава Галанта. Израелска војска убила је најмање 41.252 Палестинца од почетка офанзиве, саопштило је Министарство здравља палестинске енклаве.

Серија експлозија пејџера у Либану – осморо погинулих, 2.750 рањених, повређен и амбасадор Ирана Серија експлозија пејџера у Либану – осморо погинулих, 2.750 рањених, повређен и амбасадор Ирана

САД и даље раде са посредницима Египтом и Катаром на представљању ревидираног предлога за прекид ватре у рату у Гази, изјавио је портпарол Стејт департмента Метју Милер.

Најмање 20 Палестинаца ухапшено је у рацијама израелске војске широм Западне обале, саопштило је Палестинско друштво затвореника.

Специјална известитељка УН за окупиране палестинске територије Франческа Албанезе упозорила је на ризик од ''геноцида'' над палестинским становништвом на окупираној Западној обали, истакавши да Израел циља палестински народ у целини, након недавних упада у избегличке кампове и убистава на тој територији.

Израелски министар одбране Јоав Галант изјавио је да истиче време за договор са Хезболахом како би се зауставили сукоби дуж израелско-либанске границе.

уторак, 17. септембар 2024.
18° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи