Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Хезболах "каћушама" засуо север Израела, пожари у неколико области - шрапнел пресретачи гађају подручје источно од Тел Авива

Сукоб Израела и Хамаса – 345. дан. Више ракета испаљено је током јутра из Либана на Горњу Галилеју и Голанску висораван. Дрон лансиран из Либана експлодирао је у граду Метула на северу, саопштила је израелска војска. Шрапнел пресретачи гађају подручје источно од Тел Авива.

Хезболах "каћушама" засуо север Израела, пожари у неколико области  - шрапнел пресретачи гађају подручје источно од Тел Авива Хезболах "каћушама" засуо север Израела, пожари у неколико области - шрапнел пресретачи гађају подручје источно од Тел Авива

Након ракетне паљбе из северног Појаса Газе на град Ашкелон на јужној обали, војска Израела позвала је Палестинце у Беит Лахији да се евакуишу.

Министар спољних послова Уједињених Арапских Емирата Абдулах бин Зајед саопштио је да нису спремни да подрже послератни план за Газу без успостављања палестинске државе.

Израелска војска извела је више напада на Појас Газе, а Министарство здравља у Гази објавило је да су најмање 41.182 Палестинца убијена у нападима на Појас Газе од 7. октобра. 

Најмање 10 Палестинаца погинуло је након израелског војног напада на кућу у насељу Туфа у Гази, пренела је новинска агенција Вафа.

ИДФ саопштава да је недавно извео ваздушни напад на групу Хамасових оперативаца на командну просторију која се налазила у оквиру бивше школе у ​​граду Гази.

Настављена је размена напада Израела и Хезболаха. ИДФ је саопштио да је више од 50 ракета лансирано из Либана на север Израела.

Израелска војска је одговорила бомбардовањем локације Хезболаха у јужном Либану.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи