Читај ми!

Тинејџер осумњичен за масовно убиство у школи у Џорџији претходно био под истрагом ФБИ

Осумњичени за пуцњаву у средњој школи у Џорџији био је под истрагом 2023. због претњи на интернету.

Четрнаестогодишњи ученик осумњичен да је у среду убио четири особе у средњој школи у Џорџији претходно је био под истрагом у вези са претњама да ће извршити пуцњаву у школи, саопштиле су федералне власти.

Осумњичени, који је тада имао 13 година, био је осумњичен у вези са претњама које су упућене преко интернета прошле године, а у којима су коришћене фотографије оружја, саопштила је теренска канцеларија ФБИ у Атланти.

У року од 24 сата, полицајци су интервјуисали осумњиченог наоружаног нападача, чије име није наведено у саопштењу, али су га локалне власти раније идентификовале као Колта Греја.

Осумњичени је негирао претње, наводи се у саопштењу. Његов отац, са којим је такође обављен разговор, рекао је истражитељима да је имао ловачко оружје у кући, али да његов син није имао приступ без надзора, наводи се у саопштењу.

Власти су рекле локалним школама да наставе да прате осумњиченог, наводи се у саопштењу, али није било разлога да се он ухапси. Директор истражног бироа Џорџије Крис Хози рекао је да власти испитују да ли је претња из 2023. повезана са пуцњавом у среду. 

четвртак, 05. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару