Крис Браун пуштен на слободу уз кауцију

Након што је ухапшен због напада ватреним оружјем, лосанђелеска полиција пустила је из притвора певача Криса Брауна. Против Брауна није поднета кривична пријава, а његов адвокат каже да су оптужбе лажне.

Званични записи затвора округа Лос Анђелес показују да је Крис Браун ухапшен касно синоћ, након вишесатне полицијске опсаде његове куће, која је започела кад је једна жена пријавила да је певач у њу уперио пиштољ, пренела је агенција АП.

Америчка музичка звезда је пуштена на слободу касно синоћ по локалном, односно јутрос по средњоевропском времену, уз кауцију од четврт милиона долара, показује званична евиденција.

Тужилаштво није поднело пријаву против њега.

"Крис је на слободи и добро је. Оптужбе против њега су лажне и то се може доказати", написао је на Твитеру Браунов адвокат Марк Герагос.

Полиција Лос Анђелеса је раније саопштила да су полицајци отишли на лице места, у Браунову вилу у делу Лос Анђелеса Тарзани, након што је једна жена позвала полицију и затражила помоћ.

Браун (27) се током вишечасовне полицијске опсаде више пута оглашавао на друштвеним мрежама у виду видео-снимака које је постављао на Инстаграм, а у којима је негирао да је урадио било шта погрешно.

Полиција је успела да уђе у певачеву вилу тек кад је набавила судски налог за претрес.

Браун је и раније био пријављиван полицији, а 2009. га је због малтретирања пријавила позната певачица Ријана и тада је проглашен кривим, преноси Си-Би-Си.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи