Северна Кореја задржала руску јахту

Амбасада Русије у Пјонгјангу саопштила је да је брод севернокорејске обалске страже у Јапанском мору задржао руску јахту "елфин", која је пловила од јужнокорејске луке Пусан до Владивостока.

Један руски дипломата је агенцији Тас рекао да се на јахти налази пет особа, као и да амбасада у Пјонгјангу предузима све мере како би разјаснила детаље инциденте.

Портпарол јахтинг клуба "Севен Фит" из Владивостока је руској агенцији раније рекао да се јахта враћала са међународног такмичења и да јој је путања пролазила кроз неутралну економску зону.

Севернокорејске власти тренутно вуку руску јахту ка обали.

"Јахта је веома мала, дуга је само 8,5 метара. Веома је лако вући је. Разлози за то, међутим, нису познати", рекао је портпарол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи