Трамп мења реторику, плаћао би већи порез

Кандидат за номинацију Републиканске партије за председничке изборе у САД Доналд Трамп рекао је да је отворен према идеји о подизању пореза богатим Американцима, одступајући од својих ранијих предлога о смањивању пореза за све Американце.

Трамп који је практично освојио републиканску номинацију након повлачења двојице његових противкандидата каже да ће му приоритет бити смањивање пореза на пословање и за средњу класу, а не помагање богатима.

"Желим да платим више, и ви то знате, богати желе да плате више", рекао је Трамп у емисији станице Еј-Би-Си.

Што се тиче минималне плате, Трамп је рекао да није "одлучио у смислу бројки. Али мислим да људи морају зарађивати више".

Медији подсећају да је Трамп раније говорио да је против подизања минималне плате.

Упитан како то да је променио мишљење, милијардер је рекао: "Допуштено ми је да се мењам. Треба бити флексибилан".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи