Ракете пале у области аеродрома у Багдаду

Ракете које су испалиле милитантне снаге пале су у понедељак увече у области багдадског аеродрома, рекли су безбедносни извори а пренео АФП. Није познато да ли је било жртава и материјалне штете.

"Већи број ракета 'каћуша' пао је у близини Камп ал-Насра, западно од Багдада", рекао је званичник одговоран за безбедност ирачке престонице, мислећи на базу у близини аеродрома, преноси Танјуг.

Ракете су испаљене из северног дела града, области Таџи, рекао је ирачки званичник.

Пуковник полиције је рекао да је 13 ракета пало на две области у близини аеродрома, а један званичник је рекао да ниједна није погодила сам аеродром.

За сада нема извештаја о жртвама или штети.

Огроман комплекс аеродрома протеже се од западног Багдада до предграђа провинције Анбар, која је мета ракетних и минобацачких напада већ годинама, при чему је комерцијални авио саобраћај ретко био прекидан, наводи АФП.

Неколико авио-превозника престали су да слећу на багдадски аеродром неколико дана након што је један метак погодио авион компаније "Флај Дубаи" приликом слетања у јануару ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи