Читај ми!

Немачка истражује азиланта због веза са ИД

Против једног тражиоца азила немачка полиција је покренула истрагу због сумње да се у Сирији борио на страни Исламске државе, објавио је немачки лист "Вел ам Зонтаг".

Осумњичени је сиријски држављанин и живи у центру за прихват азиланата у савезној покрајини Бранденбург на североистоку Немачке, објавио је лист, позивајући се на безбедносне изворе, преноси Танјуг.

Мушкарац је наводно открио другим избеглицама које живе у том центру да се борио на страни џихадиста и да је убијао људи, пренела је агенција АФП.

Његове тврдње су друге избеглице тајно снимиле мобилним телефоном, што је резултовало полицијском истрагом.

Полицајци покушавају да утврде да ли је Сиријац заиста припадник ИС, наводи Велт.

Упркос овом случају, немачка полиција не верује да се исламисти инфилтирају у Немачку користећи велики прилив избеглица последњих недеља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи