Читај ми!

Камион улетео међу учеснике процесије, 16 мртвих

Најмање 16 особа је погинуло, а 30 је повређено када је камион, коме су се највероватније поквариле кочнице, улетео у групу верника у северном делу Мексика, саопштили су званичници.

У тренутку несреће на улици се налазило око 200 људи који су учествовали у верској процесији у главној улици у граду Мазапилу у држави Закатекас јуче предвече, јавио је АФП, преноси Танјуг.

Према речима неименованог званичника из Агенције за заштиту људксих права, возач камиона је очигледно имао проблем са неисправним кочницама због чега је улето у масу људи, а потом је побегао са места несреће.

Како су известили локални међи, људе који су учествовали у процесији пратила су полицијска и кола хитне помоћи.

Католички верници од недеље учествују у различитим верксим прославама у цркви Свети Грегирје Велики у Мазапилу у оквиру прославе посвећене том свецу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи