Крузер се насукао на Бермудима

Брод за крстарење на коме се налазило скоро 3.500 путника и чланова посаде насукао се на гребен у близини Бермудских острва и тако провео готово шест сати.

Компанија "Норвежан круз лајн" саопштила је да је плима помогла да се брод ослободи и уђе у дубље воде, да би се потом усидрио и сачекао инспекцију, јавља агенција АП, преноси Танјуг.

"Сви путници чланови посаде су безбедни и нико није повређен'', наводи се у саопштењу компаније.

Брод је напустио Бостон у уторак, а насукао се због квара са системом за управљање због чега је изгубио правац кретања, додаје се у саопштењу.

Брод, на којем се налази 2.443 путника и 1.059 чланова посаде, испитаће тим стручњака пре него што настави даље свој пут.

Путница Рејчел Хенсен, из Лондондерија у Њу Хемпширу, изјавила је за АП да је брод био удаљен неколико километра од Бермуда када се несрећа догодила.

"Били смо усред вечере када смо осетили да се нешто догодило. Брод је почео да се тресе и то је трајало можда тридесетак секунди, а онда је нагло престало'', објашњава Хенсенова.

Додала је да су она и њена породица покупили основне ствари и придружили се људима на палуби да би видели шта се догодило.

Већи део посаде смирено и брзо је реаговао, мада је било и оних који су били у паници, рекла је путница.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи