Читај ми!

Пуцњава на колеџу у Северној Каролини

Бивши студент упао је јутрос наоружан у студентски дом Колеџа у Голдсбороу у Северној Каролини и убио директора штампарије Рона Лејна, који је управо стигао на посао, саопштили су представници колеџа.

Двојица људи су се познавали од раније, али још није јасно због чега је дошло до пуцњаве, навели су истражни органи, који траже Кенета Станцила, за кога се сумња да је пуцао, а зна се да је радио за жртву, преноси АП.

Полиција детаљно претражује простор колеџа, при том користи хеликоптере и псе, како би открила бившег студента треће године Станцила, који је побегао после злочина, преноси Танјуг.

Лејн је убијен на трећем спрату Центра за учење, у којем су се налазили библиотека и кафетерија, казала портпарол Тара Хамфрис.

Студент Џоваун Вилијамс је изјавио за АП да је, док се пењао уз степенице према другом спрату, чуо један пригушени звук, схватио је да потиче од ватреног оружја, али није знао из ког правца је дошао.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи