Читај ми!

Исламска држава прети новим 11. септембром

Исламска држава је на друштвеним мрежама лансирала нову кампању у којој прети да ће се поновити 11. септембар и да ће донети рат у Америку.

"Сједињене Државе мисле да су безбедне због геополитичке локације. Због тога врше инвазију на муслиманске земље и верују да армија џихада неће доћи до њихове земље. Али њихова визија о безбедности постала је фатаморгана", наводи се у порукама ИС.

Такође, постављају се и снимци напада 11. септембра, преноси британски Телеграф.

Указује се на моћ ИС и Ал Каиде да инспирише следбенике широм света како би извршили нападе на Западу.

Такође, приказане су фотографије рањених и неутралисаних америчких војника из претходних ратова на Средњем истоку, као и карикатуре председника Барака Обаме које га приказују као ђавола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи