Слабији земљотрес затресао Лос Анђелес

Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале затресао је Лос Анђелес и изазвао панику међу грађанима тог америчког града, иако засад нема извештаја о материјалној штети нити о повредама код људи.

Према подацима америчког Геолошког завода, земљотрес се догодио у 21.17 сати по локалном, односно 5.17 сати по средњоевропском времену, на дубини од десет километара, пренела је агенција АФП.

Епицентар земљотреса је био на само километар од насеља Вју Парк - Виндзор Хилс, који се налази нешто изван Лос Анђелеса, наводи се у саопштењу, преноси Танјуг.

Многи корисници Твитера који живе на ширем подручју Лос Анђелеса су на тој друштвеној мрежи коментарисали како су им се затресле куће, али су неки навели да нису осетили ништа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи