Читај ми!

Авион “Џерманвингса” враћен због лажне претње бомбом

Немачка компанија "Џерманвингс" је саопштила да је њен авион који је кренуо за Милано, враћен на аеродром Келн-Бон и да су путници изведени јер је полиција добила пријаву да је у тај авион подметнута бомба. Полицајци су утврдили да бомбе нема.

До најновијег инцидента у вези са "Џерманвингсом" дошло је у недељу увече, када је немачка Савезна полиција добила пријаву о подметнутој бомби, преноси Бета.

О томе је аеродромска контрола лета обавестила пилота авиона који је већ био кренуо ка писти.

Пилот је авион одвезао на место предвиђено за такве случајеве, где су се искрцали путници и посада, а дошли полицајци да прегледају летелицу и утврдили да бомбе нема.

Путници су касније опутовали за Милано, али другим авоном. 

Крајем марта авион компаније "Џерманвингс" са 150 путника и чланова посаде се срушио у Алпима. Сумња се да је за то одговоран копилот који је радио упркос томе што је, како се тврди, био психички поремећен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи