Читај ми!

Убијено 20 радника у Пакистану

Побуњеници у Белуџистану, на југозапду Пакистана, убили су 20 радника, саопштиле су локалне власти.

"Наоружани људи су касно синоћ кренули у јуриш на један раднички комплекс у региону Гок Дон у Белуџистану и убили су 20 радника", рекао је агенцији Франс прес Тарик Киљи из локалне полиције, а преноси Бета.

Ниједан од убијених радника није из Белуџистана, а према првим информацијама, нападачи су их убили пошто су утврдили да нису из те провинције, где више од десет година траје сукоб локалних побуњеника и наоружаних снага.

За сада нико није преузео одговорност за напад, али локални званичник Акбар Хусаин Дурани подсетио је да су побуњеници и раније нападали особе које нису пореклом из Белуџистана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи