Читај ми!

Тунис, сукоби полиције и терориста

Тунишка полиција сукобила се у престоници са наоружаним терористима, који су побегли у место удаљено неколико километара од главног града.

Безбедносне снаге су опколиле кућу у граду Оуед Елил, у којој се крију терористи, а размена ватре и даље траје, изјавио је портпарол полиције Мухамед Али Аруи у изјави за локални радио, а пренела је агенција АФП.

У сукобу је повређено неколико полицајаца, рекао је Аруи у изјави за француску агенцију, не желећи да наведе више детаља о инциденту, преноси Танјуг.

Нешто раније је у изјави за радио Мозаик ФМ рекао да се тунишка полиција јутрос такође сукобила са "двојицом терориста" у граду Кебили, око 500 километара јужно од престонице. Они су касније ухапшени, а у сукобу је погинуо један приватни чувар.

Степен безбедности у Тунису је повећан уочи парламентарних избора, заказаних за недељу, који се сматрају кључнима за поново успостављање стабилности у тој земљи, колевци револуционарног покрета познатог као "арапско пролеће".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи