Читај ми!

Бразилија, окончана талачка криза

Отмичар је ослободио таоца којег је држао седам сати, а потом се предао полицији,преносе бразилски електронски медији. Хотел у бразилској престоници Бразилији је био под опсадом, пошто је наоружани нападач узео неколико запослених за таоце и са балкона их показао обучене у прслуке са експлозивом.

После седмочасовне драме, нападач и талац изашли су из хотела високо уздигнутих руку, везани лисицама један за другог, а приликом изласка талац на себи више није имао експлозив, преноси Фонет

Телевизија Глобо преноси да се после тога нападач мирно предао полицији. Утврђено је да није имао прави пиштољ, већ играчку, а још није познато да ли је експлозив био прави.

Представник полиције Пауло Енрике Алмеида каже да је нападач током седмочасовних преговора стално претио да ће све дићи у ваздух, али ни у једном тренутку није изнео јасне захтеве.

Драму у хотелу уживо је преносила бразилска телевизија, а на снимку се видело како мушкарац с оним што се чини да је пиштољ изводи везане таоце на терасу собе на 13. спрату хотела "Свети Петар".

На снимцима се видело да су таоци били везани лисицама и да су на себи имали оно што се чинило да су прслуци пуни експлозивом, пренела је агенција АП.

Око 300 гостију хотела и остали запослени напустили су зграду, пошто им је, наводно, исти мушкарац рекао да изађу из хотела.

Ватрогасци и полиција блокирали су данас подручје око хотела "Свети Петар".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи