Читај ми!

Клинтонова ускоро одлучује о кандидатури

Хилари Клинтон изјавила је да зна да треба да донесе одлуку да ли ће се кандидовати за председницу и тако постати прва жена на челу САД. Клинтонова каже да је потребно разбити ту највећу и најтежу предрасуду у америчкој политици.

Бивша сенаторка и државна секретарка рекла је магазину "Пипл" да жели да ужива у тренутку, јер ће ускоро постати баба, и да размотри шта је добро за њу, преноси Бета.

С друге стране, навела је, многи Американци мисле да нација има "незавршен посао" када се ради о доласку прве жене у Белу кућу.

"Дефинитивно сам на становишту да је потребно да раскинемо с том највећом, најтежом предрасудом против жена у америчкој политици. Имати жену председника нешто је што бих волела да се деси, али морам сама да донесем одлуку шта је добро за мене", рекла је бивша прва дама.

Интервју "Пиплу" објављен је неколико дана пред излазак нове књиге Клинтонове о њеном четворогодишњем мандату државне секретарке у администрацији председника Барака Обаме.

Хилари Клинтон је у интервјуу рекла да је забринута због оног што се дешава у САД и свету.

Клинтонова је, такође, говорила о свом тренутном животу, делимично без политике, после скоро две деценије под будним оком јавности.

Клинтонова и њен супруг, бивши председник Бил Клинтон, како је рекла, "буквално" гледају само серију "Кућа од карата" политичке телевизије "Нетфликс", а она у слободно време иде на акваробик и јогу.

Клинтонова је казала и да није нашла времена да прочита недавну књигу бивше службенице Беле куће Монике Левински о афери с њеним мужем, наводећи да је то оставила иза себе.

Упитана да ли је зажалила што ју је Луинскијева назвала "нарцисоидним комичним ликом", Клинтонова је рекла да не жели да говори о скандалу због којег је њен муж скоро смењен.

"Не желим да коментаришом оно што је било и није било. Мислим да сви треба да се окрену будућности", рекла је Хилари Клинтон поводом сексуалне афере коју је њен муж имао са приправницом у Белој кући.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару