Читај ми!

Индија, запалио себе и политичара у емисији

Током телевизијске изборне дебате у Индији, младић се полио бензином, запалио и зграбио локалног политичара који је учествовао у емисији. Младић подлегао опекотинама. Политичар се бори за живот.

Изборну дебата на индијској телевизији прекинуо је страшан инцидент, преносе светски медији.

У понедељак увече у граду Султанпур, на северу Индије, младић се полио бензином и запалио, након чега је зграбио локалног политичара који је учествовао у емисији.

"Човек је изненада дошао на сцену, сипао бензин на себе и запалио се пре него што је чврсто шчепао једног од гостију", рекао је локални фотограф Панкај Кумар Гупта.

Обојица су превезена у болницу, где је младић касније преминуо.

Политичар Камрузама Фауџи, који је био жртва овог инцидента, претрпео је тешке опекотине и у критичном је стању, јављају индијски медији.

Још двојица политичара, која су учествовала у дебати, задобила су лакше опекотине док су покушавала да их спасу ватре.

Полиција наводи да је нападач, који је боравио у локалном хотелу, био ментално нестабилан и да се често свађао са оцем и старијим братом. У једној од ранијих жалби полицији, претио је да ће се убити.

Телевизијској дебати, која је снимана у парку, присуствовало је око 150 посматрача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи