Читај ми!

Индија, доживотна робија за силоватеље

Због силовања жене у напуштеној фабрици у Мумбаију, четворица мушкараца осуђена на доживотну робију. Они су проглашени кривим за силовање службенице телефонске централе, неприродни секс и отмицу.

Четворица мушкараца осуђена су на доживотну робију због силовања жене у напуштеној текстилној фабрици у Мумбаију.

Суд је оптужене прогласио кривим за силовање службенице телефонске централе, неприродни секс и отмицу, јавља АП.

У понедељак ће тројици данас осуђених и још једном мушкарцу бити изречене казне поводом тужбе за силовање фоторепортерке у истој напуштеној фабрици.

Тужилац је најавио могућност да се тројици оптужених изрекне смртна казна, због одговорности за два силовања.

Оба суђења су окончана за седам месеци, по убрзаној процедури која се примењује од децембра 2012. године, када је 23-годишња студенктиња медицине умрла после групног силовања у аутобусу у Њу Делхију.

Тај случај је изазвао бурне протесте, што је довело до усвајања строжих казни за силовање, а четворица починиоца су осуђена на смрт.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи