Читај ми!

Украјина, погинула седморица рудара

Седам рудара је погинуло, а девет повређено у експлозији метана у једном руднику угља на истоку Украјине. Несреће у украјинским рудници су честе, пре свега због лоше инфраструктуре и непоштовања безбедносних процедура.

У експлозији метана у једном руднику угља на истоку Украјине седам рудара је погинуло, а девет повређено, саопштили су званичници локалних служби спасавања.

Експлозије се догодила касно синоћ у руднику Севернаја у близини града Макејевка, око 15 километара од Доњецка, наводи се у саопштењу украјинског Министарства за ванредне ситуације, преноси Ројтерс.

Украјински рудници, као и они у другим бившим совјетским републикама, често су поприште несрећа до којих долази због лоше инфраструктуре и непоштовања безбедносних процедура, наводи британска агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи