Читај ми!

Непал, нестао авион са 18 путника

Авион непалске компаније са 18 путника нестао током невремена. Страхује се да се авион срушио у планинском подручју на западу Непала.

Авион непалске авиокомпаније у којем је било 18 путника, који је летео током невремена, нестао је и страхује се да се срушио у планинском подручју на западу Непала, саопштили су званичници.

Контакт са авионом изгубљен је неколико минута након што је летелица имала непланирано слетање ради допуне горива у граду Покхари, током лета из Катмандуа ка граду Ђумли, рекао је службеник цивилних ваздухопловних власти Непала Рам Хари Шарма.

Шарма је навео да је у авиону типа "твин отер" било 15 путника и троје чланова посаде, а верује се да је један од путника био Данац, док су остали путници, међу којима и једно дете, били Непалци.

Други званичник авијације, Дармендра Пандеј, рекао је да су сељаци у области Аргакачи пријавили да се авион срушио у удаљеном планинском подручју. Он је додао да полиција покушава да допре до тог подручја.

Спасилачки хеликоптер покушао је да допре до области у којој је изгубљен контакт са авионом, али је то било тешко због лоших временских услова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи