Читај ми!

Кина, бесни путници полупали аеродром

Љути због кашњења авиона услед снежног невремена, путници на аеродрому у кинеском граду Џенгџоу правили неред. Путници разбили неколико пултова, компјутера и још неку опрему.

Путници љути због кашњења авиона услед великог снега, правили су неред на аеродрому у кинеском граду Џенгџоу у провинцији Хенан.

Након што је авионски саобраћај био у прекиду више од пет сати због великог снега у четвртак, путници су на аеродрому разбили неколико пултова, компјутера и још неку опрему.

На сликама објављеним преко кинеске друштвене мреже Син Веибо, виде се полицајци како настоје да смире љутиту гомилу људи, као и оштећени пултови за чекирање путника.

"Није било довољно седишта и путници су морали да седе на свом пртљагу и једу инстант-резанце. Особље аеродрома је било незаинтересовано и на питања су одговорили са - не знам", јавио је Радио Хенан, а пренео Ројтерс.

Кинески таблоид Глобал тајмс, инциденте на аеродрому је описао као неред и пренео да је авио-саобраћај поново почео да функционише касно у четвртак.

Све ово догодило се на крају прославе кинеске лунарне године, највећег тамошњег празника који се обележава седам дана. За многе Кинезе то је једини празник за време којег иду на одмор, па се онда стварају и велике гужве без обзира на врсту саобраћаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи