Читај ми!

Брачни пар пореклом из БиХ убијен у Хургади

Пронађен брачни пар из Швајцарске закопан у врту њихове виле у Хургади. Утврђено да је реч о пару пореклом из БиХ, који је убио чувар куће уз помоћ два пријатеља, како би опљачкао њихову имовину.

Брачни пар из Швајцарске, чија је тела полиција пронашла у туристичком месту Хургади, пореклом је из БиХ, пренео је портал Клиx.ба.

Како се наводи, у питању је брачни пар Фахрудин и Сејида Муратовић из Теочака.

Ту информацију је потврдила Фадила Муратовић, супруга Фахрудиновог брата Абдулаха који такође живе у Швајцарској.

"Сви смо у шоку и неверици. Требало је да се врате пред Нову годину у Швајцарску. Међутим, десетак дана се нису јављали након чега је њихова кћерка позвала полицију која је на крају открила да су убијени и закопани испод палме у врту њихове виле у Хургхади", рекла је Фадила Муратовић.

Према првим инфорамцијама, пар је убио чувар њихове куће уз помоћ два пријатеља, како би опљачкао њихову имовину, наводи Клиx.ба.

Портпаролка Министарства спољних послова Швајцарске, Карол Велти изјавила је да је министарство "у контакту са египатском полицијом која спроводи криминалистичку истрагу".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи