Тајланд, аутобус слетео у провалију

Најмање 29 путника погинуло, а четири тешко повређено када је аутобус слетео у дубоку провалију на североистоку Тајланда. Сумња се да је возач заспао за воланом.

У саобраћајној несрећи на североистоку Тајланда, када је аутобус пун путника слетео у дубоку провалију, погинуло је најмање 29 путника, а четворо је тешко повређено, саопштила је локална полиција.

Несрећа се догодила око поноћи у округу Лом Сак, у покрајини Фетчабун, пошто је аутобус био на путу за север.

"Сумњамо да је возач аутобуса заспао. Пронашли смо 28 тела у провалији који је дубока око 30 метара и један је умро у болници", рекао је генерал-мајор Сукит Самана, командир полиције покрајине Фетчабун за агенцију АФП.

Још четворо путника су у критичном стању, навео је Самана и додао да је очевидац обавестио полицију и рекао да је аутобус ишао веома брзо, пре него што је слетео у провалију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи