Читај ми!

Дечак пао у Дизниленду

Петогодишњи дечак у критичном стању, након што је у току вожње изгубио равнотежу и пао са брода у Дизниленду.

Дечак који је у Дизниленду пао са брода у току вожње налази у критичном стању у болници у Паризу, саопштила је француска полиција.

Полицајка Ан Шазаре, задужена за истрагу тог случаја, изјавила је да је петогодишњи дечак у пратњи оца изгубио равнотежу кад је брод стигао на крај вожње зване "Пирати са Кариба", пренела је агенција Франс Прес.

"Дечак је пао и нашао се прикљештеним у води испод брода, пре него што су га отац и пролазници извукли", рекла је Шазаре, додајући да је дете у критичном стању, али да нема "видљиве повреде".

Групација "Јуро Дизни" је потврдила да је дошло до несреће, али нису могли да изнесу детаље о здравственом стању повређеног дечака.

Вожња је привремено затворена, саопштила је компанија.

То није први пут да је у Дизниленду дошло до несреће, а последњи пут је у априлу 2011. године пет особа повређено, од којих један тешко, током вожње на ролеркостеру "Биг тандер маунтин".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи