Читај ми!

Аутобус пао у кањон, десетине мртвих

Најмање 38 људи погинуло, а око 40 повређено, када се аутобус у централној Гватемали сурвао у реку са литице високе 200 метара.

У тешкој саобраћајној несрећи, која се данас догодила на северозападу Гватемале, на око 60 километара од Гватемала Ситија, када је аутобус слетео у 200 метара дубок кањон, живот је изгубило најмање 38 особа, најновији су подаци које су саопштиле локалне вкасти.

Командир ватрогасне бригаде, која је прва стигла на место удеса, непосредно после удеса рекао је да су спасиоци успели да из кањона извуку више од 40 повређених, од којих су многи у веома тешком стању, па се очекује да број жртава буде већи.

Његово предвиђање се остварило, а врло је вероватно да ни 38 мртвих ниће бити коначан биланс те трагедије.

У области Сан Марта Хилотепеке, у којој је дошло до несреће, већина путева вијуга кроз планински предео без било какве заштитне ограде, због чега у свим несрећама има велики број жртава, преноси АП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи