Читај ми!

Аутобус упао у провалију у Орегону

У саобраћајној несрећи у америчкој држави Орегон најмање девет људи погинуло, а 26 је повређено у паду аутобуса у провалију дубоку 30 метара.

Најмање 9 људи је погинуло, а 26 повређено када је аутобус пробио у заштитну ограду на залеђеном коловозу аутопута у америчкој држави Орегон и сурвао се са висине од 30 метара.

На сајту полиције државе Орегон наведени је да је у аутобусу било око 40 путника када је возило јуче ујутру изгубило контролу на коловозу на коме су били снег и лед.

Несрећа се догодила на делу аутопута на коме почиње низбрдица, а више десетина спасилаца се спустило у увалу на место пада аутобуса како би спасили преживеле из олупине.

Спасавање је било отежано због неприступачности терена, а полиција државе Орегон истражује узрок удеса.

Возач аутобуса, који је превозио путнике са чартер лета из Лас Вегаса у преживео је, али због тежине повреда није још у стању да разговара са полицијом.

Аутобус је у власништву туристичке агенције из Ванкувера.

У Орегону је јуче једна особа погинула због снега и поледице на путу због чега је полиција те државе позвала све возаче на већи опрез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи