Читај ми!

Талибани убили 21 пакистанског војника

Киднаповани пакистански војници пронађени мртви. Изрешетана тела 21 војника пронађена на око четири километра од кампова из којих су отети. Талибани преузели одговорност.

Талибани су убили 21 пакистанског војника, који су отети пре три дана на северозападу Пакистана, саопштили су пакистански званичници.

"Пронашли смо 21 тело изрешетано мецима припадника безбедносних снага у једној ненасељеној области", изјавио је агенцији АФП званичник локалне владе Навид Акбар.

Акбар је рекао и да је један војник преживео, али је рањен, као и да је још један успео да побегне.

Око 200 тешко наоружаних екстремиста улетело је пре зоре у четвртак у два кампа недалеко од Пешавара и том приликом су отели 21 војника.

Њихова тела су пронађена на око четири километра од кампова.

Према речима другог званичника владе, Гула Шехзада, власти су нешто пре поноћи по локалном времену добиле информације да су на око четири километра од кампова нека тела.

"Пре него што су убијени, војницима су везали руке конопцем", рекао је Шехзад, додајући да су талибани преузели одговорност за отмицу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи