Читај ми!

Чавез се опоравља

Венецуелански председник Уго Чавез опоравља се после успешне операције тумора на Куби. Пре одласка на Кубу, Чавез је за свог наследника одредио садашњег потпредседника Николаса Мадура, ако он буде онемогућен да води државу након операције.

Председник Венецуеле Уго Чавез (58) опоравља се после успешно изведене операције тумора на Куби, изјавио је венецуелански потпредседник и Чавезов изабрани наследник Николас Мадуро.

Мадуро је, у обраћању на венецуеланској телевизији након Чавезове операције, рекао да је "то била комплексна операција", наводећи да је трајала више од шест сати и да је окончана "правилно и успешно", пренела је агенција АП.

"У наредним сатима морамо бити врло обазриви", додао је Мадуро.

Чавез је четври пут оперисан због појаве тумора од јуна 2011. године.

Пре одласка на Кубу, председник Хуго Чавез је за свог наследника одредио Мадура, ако он буде онемогућен у вођењу државе након операције.

Икона левичара у Латинској Америци пред полазак за Кубу састао се у председничкој палати са војним руководством. Држећи златни мач, који је некада припадао борцу за независност Симону Боливару, поручио је официрима да има потпуно поверење у њих.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи