Читај ми!

Разбијена албанска нарко-банда

Италијанска полиција разбила велику међународну мрежу нарко-дилера и ухапсила 94 особе. Након две и по године опсежне истраге, растурена мрежа албанских, италијанских и тунижанских дилера.

Полиција у Италији разбила велику међународну мрежу нарко-дилера и ухапсила 94 особе, јављају италијански медији.

Полиција Фиренце и Пизе успела је да растури мрежу дилера који су деловали широм Италије након две и по године опсежне истраге, преноси агенција Анса.

У средишту организације налазила се банда албанских нарко дилера која је, како је показала истрага, дрогу увозила са плантажа опијума из Авганистана и Тајланда преко Грчке.

Њима су помагале банде италијанских и тунижанских дилера који су дрогу растурали по Италији.

Истрага је почела у априлу 2010, након открића товара од 15 килограма хероина вредности око 300.000 евра, када је ухапшено неколико Албанаца, наводи Анса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи