Читај ми!

Убиство и самоубиство на колеџу

Тела две особе пронађене на колеџу Каспер у америчкој држави Вајоминг. Претпоставља се да је нападач након убиства на колеџу извршио самоубиство, али и да је пре тога убио још једну особу недалеко од колеџа.

У граду Каспер у америчкој држави Вајоминг нападач је убио две особе, а потом извршио самоубиство. Тело нападача и једне жртве пронађено на колеџу у том граду, а тело друге убијене особе пронађено је на пар километра од колеџа.

Колеџ у граду Каспер затворен је после вести о нападу, рекао је шеф градске полиције Крис Волш и додао да је нападач највероватније један од двоје мртвих у учионици у којој се одржавао час.

Волш је рекао и да је у нападу у учионици на трећем спрату коришћено "оштро зашиљено оружје", док је канал Ен-Би-Си пренео да је реч о луку и стрели.

Потврдивши вест о три жртве, Волш је рекао да је једна од њих убијена на другој локацији у истом граду, пренео је Франс прес.

Лист Каспер стар трибјун објавио је да је мушкарац најпре убио једну жену, затим другог мушкарца у Светском центру за физичке науке, а онда извршио самоубиство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи