Читај ми!

Намерно ометање програма Би-Би-Сија?

Британска медијска кућа Би-Би-Си саопштила да неко намерно омета емитовање њиховог програма на Блиском истоку и у Европи.

Званичници британске медијске куће Би-Би-Си саопштили су да неко намерно омета емитовање њиховог програма на Блиском истоку и у Европи.

У саопштењу се наводи да је данас било "намерног, повременог ометања" преноса програма, укључујући Би-Би-Си "Ворлд Њуз", телевизије Би-Би-Си Арабик и радио канала Би-Би-Си "Ворлд Сервис" на енглеском и арапском језику.

Би-Би-Си није навео на кога сумња, док британски Форин офис тврди да помаже у решавању проблема, али је одбио да спекулише ко је одговоран.

Међународни емитери су раније оптужили Иран за све веће застрашивање страних медија и за покушаје да спречи да њихови сателитски програми допру до иранске публике.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи