Читај ми!

Спречен терористички напад у Њујорку

Еф-Би-Ај и њујоршка полиција ухапсили држављанина Бангладеша осумњиченог да је покушао да дигне у ваздух зграду Федералних резерви у Њујорку. Ухапшени, који је покушао да активира бомбу тешку око 450 килограма, доводи се у везу са Ал Каидом.

Полиција је у Њујорку ухапсила држављанина Бангладеша осумњиченог да је планирао да дигне у ваздух зграду Федералних резерви у Њујорку, удаљену свега неколико блокова од Светског трговинског центра срушеног у терористичком нападу 2001. године.

Куази Мохамад Разванул Ашан Нафис (21), који се доводи у везу са Ал Каидом ухапшен је јутрос у оквиру заједничке операције у којој су учествовали ФБИ и њујоршка полиција.

Осумњичени је паркирао камион испред зграде Федералних резерви на Менхетну, а ухапшен је пошто је покушао да активира бомбу тешку око 450 килограма за коју је веровао да је права, а коју су оперативци заменили лажном.

Тужилаштво наводи да су Еф-Би-Ај и припадници Здружене јединице за борбу против тероризма пажљиво пратили Нафиса и да становници Њујорка ни у једном тренутку није била у опасности.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи