Читај ми!

Заплењено осам тона кокаина

У Антверпену заплењено осам тона кокаина. Вредност пошиљке пола милијарде евра. Дрога била сакривена у контејнеру са бананама.

Белгијска полиција запленила је у Антверпену осам тона кокаина, вредности од 500 милиона евра, што је једна од највећих заплена икада у Европи.

Кокаин је пронађен сакривен у контејнеру с бананама из Еквадора, пренео је АФП.

Детективи су пратили осумњичене кријумчаре све до Ротердама у суседној Холандији, где је возач камиона ухапшен заједно са четворицом Холанђана, који су помогли да се роба истовари, саопштила је полиција.

Како јавља белгијски Стандард, до открића тако велике количине шверцованог кокаина полиција је дошла истражујући службеника царине Тима Д, на којег се сумњало да је умешан у незаконите послове.

Претресајући његова документа учинило им се сумњиво оно што се односило на контејнер са бананама, па су одлучили да прате ту испоруку.

На крају текста лист констатује да су заплењене и све банане из пошиљке - и поклоњене зоолошком врту у Ротердаму.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи