Моника Левински пише књигу

Сексуална афера са Билом Клинтоном биће преточена у књигу коју планира да напише бивша запослена у Белој кући Моника Левински.

Моника Левински је одлучила да напише књигу о сексуалној афери са бившем председником Сједињених Америчких Држава Билом Клинтоном.

"Моника Левински покушава да добије уговор са неким од највећих издавачких кућа, а сви они су морали да потпишу уговор о поверљивости података. Још се не зна ко ће добити коначан уговор, али једна особа блиска пројекту је рекла да је свака издавачка кућа знатижељна и жели да чује шта Моника Левински има да каже", рекао је неименовани извор за Њујорк пост.

Представници Монике Левински нису желели да коментаришу наводе о могућем издавању књиге.

Након скандала 1998. године, Левински је дала неколико интервјуа, али се после држала далеко од медија.

Левински се 2005. године преселила у Британију, где је завршила мастер студије у области социјалне психологије. Тренутно ради као дописница за Ченел фајв њуз.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи