Читај ми!

Лажна узбуна у Бриселу

Зграде америчке амбасаде и белгијске владе у Бриселу биле, накратко, евакуисане због сумњивог возила у којем, ипак, није нађено ништа опасно.

Америчка амбасада у Бриселу и две зграде белгијске владе накратко су биле евакуисане због сумњивог возила у којем, међутим, није нађено ништа опасно.

Особље америчке амбасаде је "спонтано" напустило зграду, док су запослени у белгијском министарству одбране и у седишту председника бриселског региона напустили зграду по налогу полиције, рекла је портпаролка полиције Илсе ван де Кер.

Белгијски министар одбране Петер де Крем рекао је Агенцији Франс прес да специјалне јединице нису "ништа нашле, ни боце са гасом, ништа", и додао да нема никакве опасности.

Неименовани портпарол министарства одбране рекао је раније да се прегледају два возила и да су у њима пронађене боце са гасом.

Портпаролка полиције је рекла да је једна патрола приметила сумњиво возило, паркирано на око 100 метара од америчке амбасаде у чијој су близини и зграде белгијске владе.

Патрола је, како је додала, проценила да је ситуација "сумњива" и зато је позвала специјалну војну јединицу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи