Читај ми!

Како се постаје успешна предузетница зна Снежана Радовановић из Јагодине

Удружење пословних жена Србије и ове године је доделило награде „Цвет успеха за жену змаја" за значајне резултате у разним областима, од привреде до културе и уметности. У категорији извозно оријентисаних фирми награду је добила Снежана Радовановић из Јагодине.

Када је пре скоро три деценије напустила посао у државној фирми и прикључила се супругу у производњи намештаја, није, каже, ни слутила да ће од столарске радионице у гаражи фирма данас бити извор прихода за више од 300 породица.

"Морате да доносите одлуке, да идете у коштац са неким проблемима са неким законима, уз то сте млади па учите, сигурно да је тешко, било је и мени тешко, значи ту су нека питања која се намећу, а шта сутра, како сутра, да ли сам ово добро урадио", наводи Снежана Радовановић, сувласница предузећа Јела д.о.о. из Јагодине.

Снежана се у фирми бави финансијама. Мајка двоје деце и бака 5 унучади каже да жене често нису ни свесне колико и шта све могу.

"Ту радно време зна да буде проблематично, не радите ви оних осам сати, можда радите и мање, али радите и много више, стално се прилагођавате, никад не знате, сутра ће бити тако, сутра ће бити онако како тај дан буде наложио", каже Снежана Радовановић.

За жене које размишљају да се отисну у предузетничке воде има и поруку.

"Ако жена има самопоуздања, ако зна шта жели и шта хоће сигурно да треба да крене, јер само свакодневним радом, залагањем може се успети", поручује Снежана Радовановић.

Ове године у различитим категоријама "Цвет успеха за жену змаја" добило је 12 најбољих предузетница из Србије.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи