Читај ми!

Нови начелник Мачванског округа

На функцију начелника Мачванског управног округа постављен је Драгослав Милановић, шапчанин, правник по струци, адвокат и бивши окружни тужилац.

Од суда до општине, од  бившег до новог радног места дели га само зид, а од функције окружног јавног тужиоца до начелника мачванског управног округа деле га и четири године. Драгослав Милановић са првим радним даном на посао је дочекан попут Деда мраза.

"Први радни задатак ми је да потпишем брдо вирмана за плату, с обзиром на чињеницу да запослени нису примили плату неких месец и по дана", каже Драгослав Милановић, начелник мачванског управног округа.

Први радни задатак на радост, како кажу, у округу, а за будуће ће им до нове плате уз новог начелника требати много рада како би у тешком времену успели да се изборе са свим проблемима у Мачванском округу.

За Милановића, правника по струци, нова функција је административна, надзорна, кординациона између обичног живота и власти.

"Ја сам нестраначка личност, а сигурно је да је приликом одлучивања воља била на страни онога ко је владајућа политичка странка", каже Драгослав Милановић.

Обећава да ће бити на услузи и грађанима и локалним управама, а како је дедамразовски кренуо тако свима уз здравље жели и бољи живот.

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи