Читај ми!

Деманти Специјалне болнице

Специјална болница за неспецифичне плућне болести "Сокобања" послала је деманти на прилог Драгане Сотировски.

Молимо Вас да, у складу са Законом о јавном информисању, објавите деманти Специјалне болнице за неспецифичне плућне болести "Сокобања" који следи, а на прилог Драгане Сотировски "Непотизам у здравству", објављен 28. 11. 2014. године, у емисији РТС-а "Србија данас" и на Интернет порталу РТС-а, у коме је она изнела неистину у вези са запошљавањем деце директорке у Специјалној болници "Сокобања".

Син директорке Специјалне болнице "Сокобања" запослен је у Болници у складу са законом, по конкурсу, а што су проверавали надлежни органи контроле и о чему постоји документација.

Ћерка директорке није запослена у Специјалној болници, већ четири године ради у Клиничком центру Србије. Специјална болница "Сокобања" никада није финансирала усавршавање деце директорке. 

Служба за односе са јавношћу Специјалне болнице "Сокобања".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи