Читај ми!

Опроштај од председника општине Медвеђа

Комеморативним скупом у Дому културе у Медвеђи родбина, пријатељи, колеге и грађани читавог југа Србије опростили су се од Слободана Драшковића, председника општине Медвеђа који је изненада преминуо од последица срчаног удара у 53. години живота.

Слободан Драшковић је на челу општине Медвеђа био непрекидно од 2000. године што довољно говори да је реч о човеку који је уживао несебичну подршку свих грађана на овом простору без обзира на националну и верску припадност.

Драшковић је био и потпредседник Координационог тела за југ Србије. На комеморативном скупу говорили су председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић, начелник Јабланичког округа Владан Маринковић, адвокат Горан Петронијевић и градоначелник Врања Зоран Антић.

Слободан Драшковић је оставио иза себе супругу и деветогодишњу ћерку. У присуство више стотина грађана и заслужење десетак свештеника сахрањен је на месном гробљу у родном селу Врапцу. Том приликом прочитан је и телеграм саучешћа који је упутио патријарх српски Иринеј велики пријатељ породице Драшковић.

У Медвеђи је јуче проглашена тродневна жалост.

rts.leskovac@rts.rs
+381 16 242 131


 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи