Читај ми!

Врњачки карневал 2014.

Врњачки карневал 2014, почиње 13. јула, на Платоу код врапца, где ће се и завршити седам дана касније. Главни програм манифестације, који чине концерти, позоришне, балетске и плесне представе, фестивали фолклора, забавне и народне музике, карневалске поворке, употпуњује богат пратећи програм.

На Платоу код врапца у Врњачкој Бањи, у недељу 13. јула, отвара се Врњачки карневал 2014. Пре званичног отварања за најмлађе Краљевчане, позоришна представа "4 годишња доба" на отвореном почиње у 19 часова. Исте вечери, на  Тргу код библиотеке, у 21 сат, почиње «Једна жеља, једна песма» уз директан ТВ пренос, Кабаре "Како разумети Србе" Позоришта на Теразијама о у 22.30 концерт "Армуши", на Платоу код врапца.

Следећег дана концерт групе Хари Мата Хари, а у сличном ритму, до краја недеље, смењују се позоришне представе и концерти, перформанси, балетске и плесне представе.

Дечји маскенбал одржава се у уторак, 15. јула, од 18 часова. Пола сата касније, на Трг код Библиотеке почиње Фестивал "Моравски бисери", на којем наступају Хасан Дудић, Недељко Билкић, Гордана Стојићевић, Изворинка Милошевић, Ера Ојданић, Бора Дрљача...

Дечја карневалска поворка предвиђена је за среду,  када ће се одржати и Фестивал забавне музике Златни мелос, концерти Маје и пријатеља, Мега бенда, Алисе.

Следећег дана, уз позоришну представу за децу и коцерте домаћих музичара, наступа Фолклорни ансамбл "Сангре Андина"  из Боливије.

Вече плеса, фестивал народне музике "Мелос - Врњачка Бања 2014", концер Тонија Цетинског и плесни спектакл групе из Бразила -  само су део програма Врњачког карневала за петак 18. јул.

Велика међународна карневалска поворка на Променади одржава се у суботу , од 20 часова, а исте вечери су и концерти Ван Гога и Фантастик бенда.

Последњег дана Карневала, одржава се Фестивал фолклора "И ми бисмо били странци да нам нису ти опанци", шоу  Марине Аксентијевић, концерт Ју групе.

Богат пратећи програм обележиће Дечја карневалска олимпијада, Фестивал цвећа, хортикултуре и старих заната, спуст Западном Моравом и много других занимљивих манифестација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи