Читај ми!

Пансион за псе

Панчевци, власници паса, када крећу на пут, више не морају да брину о томе коме поверити бригу о кућним љубимцима. У овом граду однедавно постоји пансион за псе и салон за њихово улепшавање.

У сезони годишњих одмора власници кућних љубимаца у Панчеву ако негде  путују више не морају да брину где ће оставити своје псе, а ако желе да их воде са собом  сад имају и где да их улепшају.

Ова пудлица је задовољна својим изгледом. Нема замерки на рад фризерке Милице Шепецан која јој стрпљиво већ три сата скраћује и обликује сваку длаку. Са новом модерном фризуром нема сумње да ће на мору привући пажњу радозналих туриста, али и да ће врућину много лакше поднети.

"Сигурно је да лети куцама краће фризуре много више пријају. Овако ће моћи да иду на море и да се купају, јер многе воле воду", каже Милица Шепецан.

Власници паса који на одмор желе да оду без својих кућних љубимаца више не морају да брину. У пансиону "Жад" постоји 17 пространих боксова, а на десет ари ограђеног простора пси имају обезбеђену редовну шетњу и тренинг.

Данило Гобељић власник једне лепе куце каже да су овакви пансиони веома потребни у сезони годишњих одмора.

"Неопходно је поверење између пса и власника пансиона и оваква места су спас за оне који би да путују, а немају коме да оставе своје кућне љубимце. Не може се пас оставити било коме", каже Гобељић.

Жарко Стојановић, власник Пансиона за псе "Жад" каже да када примају пса запослени у пансиону морају да процене карактер животиње и да јој омогуће што безболније одвајање од власника, јер, како каже, ако не добију праву љубав могу да пате.

"Овај посао мора да се воли. Ми смо одговорни за сваког пса који нам се повери на чување и ми знамо како да приђему сваком љубимцу. Сваки пас има свој карактер и другачије потребе и мора се сваком угодити, јер ипак они су у пансиону и заслужују право гсотопримство. Код нас добијају редовну шетњу и тренинг, а може и додатна дресура да се уради", каже Стојановић.

У пансиону "Жад" планирају да поставе и камере тако да ће власници паса преко интернета у сваком тренутку моћи да виде шта раде њихови љубимци, што ће им омогућити потпуно опуштање где год да се налазе.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342-555

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи