Читај ми!

Све спремно за празнике

Нишка излетишта спремна су за излетнике, кажу надлежни. Највећи број Нишлија ће Први мај провести на Каменичком вису, најпосећенијем нишком излетишту, док ће неки празнике провести радно.

Велики број Нишлија традиционално ће Први мај провести на познатим излетиштима, на којима ће, како кажу, бити постављени додатни контејнери за смеће.

Каменички вис омиљено је место и зими и лети, има прелеп поглед и редовно се одржава. Нишлије кажу да су задовољни како изгледа ово и друга излетишта у околини.

Јавно-комунално предузеће "Медијана" пред промајске празнике има посебан режим организације.

Да ли су људи постали еколошки свеснији и да ли ће радници комуналног имати мање после него ранијих година, кажу, провериће после празника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи