Читај ми!

Одбројавање до концерта

На шабачком хиподрому данас ће бити више жена него мушкараца. За концерт Здравка Чолића, први пут на отвореном, влада велико интересовање, постављено је најмодерније озвучење, велика бина и екрани, а организатори очекују више од десет хиљада гледалаца.

Међу Шапчанкама влада права еуфорија. Најчешће питање последњих неколико дана је "Идеш ли?" а најчешћи одговор: "Како да не, где то да пропустим".

На концерт музичке звезде Шапчанке су, кажу, чекале једанаест година: "Кад сам купила карту била сам срећна цео дан. Обожавам га, стварно је певач за сва времена!"

На шабачком хиподрому ће, вероватно први пут, бити више жена него мушкараца.

"Ја не идем", каже један Шапчанин. "Седећу с друштвом, али сам частио жену и цело њено
одељење, матуранте од пре четрдесет година."

На хиподрому је готово све спремно, постављено је најмодерније озвучење, велика бина, видео-екрани. Капија ће бити отворена неколико сати пре концерта.

Концерт Здравка Чолића значиће много и младим музичким талентима. Део средстава од овог музичког спектакла, према речима Саше Драгојевића, директора хиподрома Шабац, намењен је куповини инструмената за двоје ученика музичке школе.

Спремили су се и угоститељи, припремљена су нова паркинг места, а у оближњем хостелу собе су већ изнајмљене.

Очекује се да ће концерту присуствовати више од 10.000 Шапчана и гостију из околних градова и Републике Српске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи