Без застоја на путевима и прелазима, опрез због кошаве

Возаче у Србији очекују температуре изнад просека за ово доба године, али и облачно време, повремено са слабом кишом, док ће ветар у кошавском подручју имати олујне ударе.

Такве временске прилике изискују додатан опрез за воланом, поготово на путним правцима који воде поред стенских усека и клисура, јер се снег интензивно топи и тако повећава могућност стварања одрона на тим местима. 

Већи опрез ће свакако бити потребан и због мокрих коловоза, који знатно продужавају зауставни пут возила, па услед проклизавања долази и до изазивања честих саобрајаних незгода. Возаче очекује добра проходност на путевима који воде ка зимским туристичким центрима.

Према последњим информацијама добијених од ЈП "Путеви Србије" нема задржавања на наплатним станицама.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима, нису дужа од 30 минута.

У предпразничним новогодишњим и божићним данима због очекивано појачаног саобраћаја често долази до формирања дужих колона возила на путничким улазним и излазним терминалима, углавном са мађарске и хрватске стране.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи