Добри услови за вожњу

Јутрос возаче очекују суви коловози, добра видљивост, умерен интезитет саобраћаја ван већих градова и добра проходност на главним путним правцима, док магле има на југозападу Србије, саопштио је АМСС.

На путевима трасираним дуж речних токова, по долинама и котлинама магла је често присутна у јутарњим и вечерњим сатима, што од возача захтева посебну опрезност и прилагођену вожњу.

Саобраћај је умереног интензитета и обавља се без већих застоја, са ограничењима једино на деоницама где су радови започети и на којима је потребно возити спорије уз поштовање саобраћајне сигнализације.

Данас је почела нова фаза радова на изградњи заштите од буке на делу ауто-пута бр. 1. у смеру Шид- Београд на делу код КБЦ "Бежанијска коса" а предвиђено је да буда завршена до 11.03.2017.

Тренутно је на подручју југозападне Србије видљивост испод 50 метара.

Данас ће се од 9 до 17 сати, изводити радови на интервентном одржавању путне опреме у тунелима Липак и Железник, на државном путу број 1 (ауто-пут Е-75), обилазница око Београда. Радови неће утицати на одвијање саобраћаја и обављаће се ван саобраћајних трака, уз постављену привремену саобраћајну сигнализацију.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције РС на граничним прелазима, на путничким терминалима, тренутно, нема дужихзадржавања од 20 минута.

Задржавања за теретна моторна возила на излазу из Србије на граничном прелазу "Батровци" су око 120 мин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи