Појачан саобраћај, опрез због поледице

На путевима у Србији саобраћај је појачан, а возачима се у јутарњим и касним вечерњим сатима саветује опрез због мраза и могуће поледице услед ниских температура, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Прилази зимским туристичким центрима су проходни, али још има заосталог снега на коловозима, па се саветује опрезна вожња и обавезно коришћење зимске опреме.

У кошавском подручју јак ветар и даље ремети саобраћај, док са већим опрезом треба пролазити деонице кроз стенске усеке и клисуре услед могућих одрона, а највише их има дуж ибарске, ђердапске и дунавске магистрале, наводи АМСС.

До 17. фебруара трајаће радови због којих ће бити измењен саобраћај на новом Обреновачком путу, на петљи Остружница, јер ће коловоз бити сужен у једну траку по смеру.

На Старом Обреновачком путу, у зони моста преко реке Саве у току је обустава саобраћаја због радова који ће трајати свакодневно до 15. марта.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције на граничним прелазима на путничким терминалима нема дужих задржавања од 20 минута.

На теретним терминалима, на граничном прелазу Шид, бележе се задржавања од сат времена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи